Lease

De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Die biedt immers alle dienstverlening onder één dak. Ook bij Autobedrijf Schmidt bent u van harte welkom. Niet voor niets is Bosch Car Service de eerste premium partner van LeasePlan.

 

Samenwerking met diverse leasemaatschappijen

Bosch Car Service werkt samen met een groot aantal leasemaatschappijen. LeasePlan heeft Bosch Car Service aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen is Bosch Car Service een ideale partner. Met het netwerk van Bosch Car Service, van meer dan 375 autobedrijven, zitten we altijd bij u in de buurt, bij u thuis of vlak bij uw werk. Voor welk autobedrijf van Bosch Car Service u ook kiest: u kunt altijd rekenen op de meermaals bekroonde servicekwaliteit! 

 

Haal- en brengservice

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats door te geven en wanneer het u schikt. Dan zorgen wij ervoor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt.