Wie zijn wij?

Autobedrijf Schmidt is een universeel garagebedrijf waar alle automerken welkom zijn.

 

Sinds 1973 is Autobedrijf Schmidt BV uitgegroeid tot een moderne en veelzijdige onderneming. De uitgebreide activiteiten binnen ons bedrijf omvatten alle aspecten die men tegenwoordig van een autobedrijf mag verwachten.

Wij zijn een onafhankelijk, niet merkgebonden autobedrijf met 10 werknemers, gevestigd in Vriezenveen en aangesloten bij de Bovag en Bosch Car Service. Een z.g. universeel autobedrijf betekent dat wij alle merken auto’s repareren, verkopen en inkopen. Doordat wij niet merkgebonden zijn, zijn wij in staat u doelmatig en snel te helpen

 

U kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat.

Ook met uw leasauto kunt u bij ons terecht. Autobedrijf Schmidt is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Een geruststellend detail: wij zijn ook BOVAG en Focwa gecertificeerd!

Autobedrijf Schmidt kan voor u op zoek gaan naar uw volgende auto en hebben altijd een aantal jonge 1e klas gebruikte auto's staan.

Al onze auto's worden gecontroleerd op het kloppen van de kilometerstand! Ook kunnen wij alle merken nieuwe auto's leveren zowel personenauto's als lichte bedrijfsauto's tot 3500 kg.

 

U bent van harte welkom bij Autobedrijf Schmidt in Vriezenveen!