Over Autobedrijf Schmidt

Sinds 1973 is Autobedrijf Schmidt b.v. uitgegroeid tot een moderne en veelzijdige onderneming. De uitgebreide activiteiten binnen ons bedrijf omvatten alle aspecten die men tegenwoordig van een autobedrijf mag verwachten.

Wij zijn een onafhankelijk, niet merkgebonden autobedrijf met 10 werknemers, gevestigd in Vriezenveen en aangesloten bij de Bovag en Bosch Car Service. Een z.g. universeel autobedrijf betekent dat wij alle merken auto’s repareren, verkopen en inkopen. Doordat wij niet merkgebonden zijn, zijn wij in staat u doelmatig en snel te helpen. Dit betekent optimale mobiliteit voor u als klant.

Wij richten ons op:
Verkoop van nieuwe en gebruikte auto's.
Verkoop van lichte bedrijfswagens.
Onderhoud en reparatie van alle merken personen- en lichte bedrijfsauto's.
Schadeafhandelingen en schaderegelingen via twenteland.
APK keuring.
Verkoop en inbouw van diverse accessoires.
Financieringen

Onderhoud en reparatie van alle merken:

In onze technisch goed uitgeruste werkplaats kunnen wij op een correcte en adequate wijze aan de eisen van deze tijd te voldoen. U kunt bij ons vertrouwen op mensen met jarenlange ervaring in het autovak.

Onze receptionist en chef werkplaats staat voor u klaar om een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie van uw auto. Alle onderhoud en reparatie werkzaamheden vinden plaats nadat eerst een grondige diagnose is uitgevoerd en een begroting van de kosten is opgesteld en met u is overlegd.

Op al de door ons uitgevoerde reparaties geven wij 3 maanden of 10.000 KM garantie!

U kunt nu ook auto's leasen bij autoschmidt,
kijk voor meer informatie op www.alv-lease.nl